Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции Имоти и строителство

Децата от село Срацимир се радват на нова детска площадка

Кандидатът за народен представител от област Силистра Маргарита Генчева зарадва децата в с. Срацимир  снова детска площадка, дарена с лични средства. На празничното събитие присъства и кметът на селото Радослав Стоянов.

Преди две седмици Генчева направи първа копка, а на 1 юни съоръженията са вече факт и децата се радват на люлки, пързалки, стена за катерене, пясъчник и детска маса за игри.

„За мен е голяма чест и удоволствие, че за срацимирските деца тази площадка би им послужила да играят навън, на открито, с другарчета, както правехме ние в нашето детство. Да създават приятелства и трупат спомени, а не да стоят пред телефоните и таблетите. За нас от „Възраждане“ децата са изключителен приоритет.“, каза Маргарита Генчева пред хората.

Тя припомни, че дълго време политическата организация даваше субсидията си за ин-витро процедури и благодарение на тази подкрепа са се родили повече от 40 бебенца.

„Грижата и вниманието към децата са още по-важни сега, когато страната ни се намира в безпрецедентна демографска криза. Благодаря на всички наши съмишленици от Силистра, които помогнаха с монтажа.“, допълни Генчева.

„Възраждане“ е с бюлетина №12

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вижте още

Поне двойна надница дължат работодатели за празнични дни

ivan

Антимонополната комисия разреши търга за покупката на нови линейки

ivan

Стартира подаването на проектни предложения по Националния иновационен фонд

ivan

Напишете коментар