Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции Любопитно Туризъм и Екология

Туристически блогър отскочи до Лас Вегас: „Същото е като в Русия“, отсече той

Руски туристически блогър посети Съединените щати и описа пътуването с фразата „не е по-различно от Русия“. Той сподели впечатленията си от пътуването в личния си блог.

Авторът на публикацията каза, че е заминал за Лос Анджелис. Според него очакванията от това пътуване са били просто грандиозни.

„Мечтаехме да видим небостъргачи, модерни квартали с градски къщи и големи скъпи имения“, обясни той.

Реалността обаче се оказа съвсем различна: повечето от идеите на пътника за „прехвалена Америка“ бяха разбити от суровата реалност.

Цялата красота, както посочи блогърът, е в центровете на градовете, но щом се преместите встрани, пред очите ви се открива  съвсем различна картина.

„Вместо добре поддържани улици и модерни сгради виждате изоставени къщи, порутени сгради и ужасно изглеждаща инфраструктура“, добави той.

„Всичко е покрито с графити, навсякъде има боклук, който никой не почиства“, каза още блогърът и подчерта, че САЩ имат същите проблеми, които се срещат в Русия.

„Като цяло много от проблемите, с които се сблъскват местните жители, не се различават много от тези, които имаме в Русия“, заключи той. „Това не означава, че Америка е лоша страна, просто не е толкова идеална, колкото често се представя по филмите и на снимки.“

Вижте още

От Брюксел поискаха страните в ЕС да ,,диверсифицират“ доставчиците за 5G мрежите си

viktoria

Съветват хранителната промишленост да съчетава традиции и новаторство

ivan

7 туристически дестинации, на които е много вероятно да станете жертва на обир

leni

Напишете коментар