Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Джони Деп продава арт деко апартамент в Лос Анджелис

За повече от 12 млн. долара се продава апартамент на Джони Деп в центъра на Лос Анджелис, съобщава в. Independent. Той се намира в емблематичната сграда Eastern Columbia Art Deco, проектирана от Клод Бийлман, и се продава след развода на Деп с колежката му Амбър Хърд.

Раздялата на холивудската двойка беше един от най-шумните и болезнени разводи в последно време. По време на делото актрисата заяви, че е била подложена на физически и психологически тормоз от страна на Деп по време на брака им. Актьорът категорично отхвърли обвиненията в злоупотреба. В крайна сметка Хърд се отказа от искането си за временна ограничителна заповед срещу актьора. Двойката постигна споразумение в съда за седем милиона долара през август, а актрисата пожела да дари цялата сума на благотворителни организации, които се борят срещу домашното насилие или помагат на деца.

Апартаментът, който се намира в един от най-луксозните квартали на Лос Анджелис, е просторен и се състои от девет спални, 14 бани, голяма стая, която е истинско произведение на изкуството, басейн на покрива и още много екстри.

Жилището, което е боядисано в контрастни цветове като червено, тъмнолилаво, огненооранжево, небесносиньо, а подът е покрит с марокански килими, е доста интересно на външен вид. То е украсено с цветна картина на бразилските художници Ош Жемеош, братя близнаци художници на графити, които станаха известни в цял свят.

Деп купи апартамента през 2007 г. и се изнесе от него наскоро. С течение на времето актьорът се сдоби и с останалите апартаменти от крилото, като добави врати, за да съедини трите сгради. Едната беше превърната в къща за гости, а другата – в арт студио. Актьорът купил жилището на цена от 7.2 млн. долара.

„Цените на недвижимите имоти в Лос Анджелис са на много добри равнища. Господин Деп е не само брилянтен актьор и художник, но и находчив бизнесмен“, казва Кевин Дийс от агенцията Partner’s Trust Los Angeles, която отговаря за продажбата на апартамента.

johnny-depp-la-art-deco-apartment-02

johnny-depp-la-art-deco-apartment-03

johnny-depp-la-art-deco-apartment-04

johnny-depp-la-art-deco-apartment-05

johnny-depp-la-art-deco-apartment-06

Вижте още

Малко известните замъци на Бавария

admin

Параклис с уникална архитектура

leni

Арх. Стефан Стефанов уверен за балотажа срещу ГЕРБ в Младост

ivan

Напишете коментар