Invest Build Media
Туризъм и Екология

Изработват 500 килограмов леден бар в тазгодишното изложение Бургас Експо

За пета поредна година Бургас Експо дава възможност на всички, на които им предстои да сключат брак, да отбележат рожден ден или друг  празник да изберат от най-подходящите фирми, които да превърнат обикновения повод в незабравим момент.

В изложението ще вземат участие общо 24 фирми. За първи път в Бургас Експо гостите ще имат възможността да се запознаят с единственото у нас Ice Art ателие. С помощта на специална технология пред публика ще бъдат демонстрирани най-различни форми от кристален лед: от ваза или свещник, до леден бар в реални размери, тежащ над 500 кг.

Ревю, презентации на прически, бодиарт, флористи и ледени фигури са само част от изненадите в тазгодишното издание на изложението. А топ тенденциите при сватбените рокли и обувки ще покажат утвърдили  се модни дизайнери като Модна къща „Диома“, „Асенови сватби“, „BRIDAL SHOES“ и др.

Майстори на сладкарското изкуство пък ще представят своите идеи,с които ще направят вашият празник съвършено елегантен и оригинален.

Тазгодишното издание на Бургас Експо – всичко за Вашия празник ще се проведе на 3 и 4 декември, а любезен домакин на изложението е Мол Галерия – Бургас. Официалното откриване е в 11 ч. на 3 декември, модните дефилета са планирани в часовете след 17 часа.

Както всяка година, и през тази, организаторите са предвидили празнична томбола. Тя ще даде възможност на всеки посетител да спечели романтичен  СПА уикенд в х-л „Орфей“ – Пампорово.

burgas-expo-2016-02

Вижте още

Виртуална разходка из японско море от цветя

leni

Кои са най-често крадените вещи от хотелите?

leni

Еврокомисията заведе дело срещу Германия заради пътните такси за чужденци

admin

Напишете коментар