Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Томи Хилфигер обяви луксозна къща в Маями за продан

Дизайнерът Томи Хилфигер продава необичайната си плажна къща в Маями за 27,5 млн. долара, съобщава economic.bg.

От задната част на имението се открива невероятна гледка към океана, съобщава Уолстрийт Джърнъл. Причината да се лиши от това бижу е, че не му остава достатъчно свободно време, което да прекарва там, и къщата стои празна.

Ако успее да намури купувач, имотът ще е най-скъпо продаденият в областта Голдън бийч в Маями. Разпростиращо се на 14 000 кв. фута, имението на Хилфигер е последен писък на модата и стила.

Почти всяка стая е уникално обзаведена и декорирана, в свое цветово и тематично решение, обзавеждане и подходящи произведения на изкуството. Има 7 спални, стълбището е от черен мрамор.

Една от спалните е на ярки жълти точки. Според Джил Херцбърг от имотната компания The Jills, която предлага имота, уникалните тематични декорации в стаите са вдъхновени от груви стила на 60-те и 70-те години.

Томи Хилфигер, създател на едноименния моден бранд, притежава богатство на стойност 250 млн. долара, допълва накрая изданието. И въпреки че през 2006 г. продаде бранда си на Apax Partners за 1,6 млрд. долара, той остава главният дизайнер на компанията.

 

tommy-hilfiger-house-miami-02

tommy-hilfiger-house-miami-03

tommy-hilfiger-house-miami-04

tommy-hilfiger-house-miami-05

Вижте още

Грешката на един архитект, която се превръща в легенда

leni

Умуват обновяване на исторически квартал в София

ivan

Един френски апартамент (СНИМКИ)

galia

Напишете коментар