Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Лидери от финансовия свят се събират за ново издание на форума „Шумът на парите“

За осма поредна година София е домакин на най-големия специализиран финансов форум в страната „Шумът на парите”. Събитието ще се проведе на 31 май и 1 юни в хотел „Маринела“, зала „Ефе”.

Двудневният форум се организира от финансовия сайт Profit.bg от 2010 г. насам и традиционно посреща над 40 лектори от страната и чужбина и повече от 1400 гости.

Старт на богатата програма на форума през 2017 г. ще дадат Карина Караиванова, председател на Комисията за финансов надзор, и Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на Уникредит Булбанк.

В първия ден са предвидени дискусии по темите Капиталови пазари, Лични финанси и Недвижими имоти. Вторият ден от Шумът на парите ще бъде открит с панел Банки и небанкови финансови институции. Следват още Бъдещето на технологиите и Икономиката на България.

Новият панел тази година е Лични финанси, в който икономистите ще говорят, както за проблемите на пазара на труда, така и за перспективите пред икономиката на страната след проведените наскоро избори.

Посещението на форума е напълно безплатно, а регистрация за него, както и последна информация за говорителите и програмата, може да бъде открита на http://profit.bg/forum/.

През 2017 г. форумът „Шумът на парите“ се осъществява с подкрепата на Уникредит Булбанк, Алкомет, Адмирал Маркетс, Провидънт Файненшъл, Сирма Груп Холдинг, Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс и LG.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

За „Шумът на парите“:

„Шумът на парите“ е единствената специализирана финансова конференция в България. Първото издание на проявата е през 2010 г. През годините в събитието участват ключови български и чуждестранни финансови експерти и икономисти.

„Шумът на парите“ привлича интереса на водещите финансисти у нас, които ежегодно присъстват на проявата. В началото на 2015 г. форумът бе отличен от Българска фондова борса като събитието, популяризирало най-добре капиталовия пазар в страната през 2014 г., а по-късно през годината от Българско дружество за връзки с обществеността.

„В информационното общество, в което живеем, съдържанието и гледните точки, до които имаме достъп, са безгранични, но стойността на информацията е ниска. Ето защо все повече се откроява смисълът от събития като „Шумът на парите“ – всяка година задаваме дневния ред за икономическия просперитет на страната, благодарение на експертите, които присъстват на събитието. Напълно в унисон с мисията на сайта Profit.bg, търсим отговорите на важните въпроси“, заяви Кристиян Костов, управител на онлайн изданието.

Вижте още

Мениджърите у нас получават от 50 до 120 хил. евро на година

ivan

Първият газ тръгва по Турски поток в края на годината

ivan

Няма достатъчно шофьори за ТИР-овете, очакват се милиардни загуби

ivan

Напишете коментар