Invest Build Media
Имоти и строителство

Строят нов луксозен жилищен комплекс в кв. Изгрев в София

Нов луксозен жилищен комплекс е в процес на строителство в столичния квартал „Изгрев“. Той се намира в непосредствена близост до Ловен парк, басейн и тенис кортове, на пешеходно разстояние от Борисовата градина.

Проектът се изпълнява от строително-инвестиционната компания BLD Homes, съобщават от Unique Estates. Сградата е проектирана от студио „Танков“ по най-съвременни стандарти за енергоефективно строителство и в унисон с архитектурния стил на престижния район.

Alba Apartments включва 101 апартамента с модерен дизайн, всички с южно изложение, красива панорама към Витоша и свободна пространствена перспектива пред себе си. Сградата ще има собствена детска площадка и прилежащи зони за отдих, а за да се гарантира сигурността в комплекса е планиран контролиран достъп на посетителите.

Друго предимство на комплекса са предвидените 84 подземни паркоместа и 72 гаража, които надхвърлят значително изискванията за обезпечаване на автомобилния парк.

Проектът е в процес на реализация със заложен план за придобиване на Акт 16 до октомври 2017 г. Към момента 30% от жилищата са купени на зелено, а останалите апартаменти са обект на сериозен клиентски интерес.

„Alba Apartments е част от новите жилищни проекти в София, интересът към които се увеличава значително през последната половин година. Клиентите търсят по-големи апартаменти с две или три спални. Качествените нови сгради, снабдени с модерни технологии и с енергийно-ефективно изпълнение, се реализират на пазара буквално за седмици“, сподели Весела Илиева, изпълнителен директор на Unique Estates.

alba-apartments-02 alba-apartments-03 alba-apartments-04

Вижте още

400 млн. евро европейска солидарност помагат за строежа на третата линия на метрото

ivan

Трамваите по „Граф Игнатиев“ ще тръгнат за Коледа

ivan

Българска строителна седмица представя над 70 изложители

ivan

Напишете коментар