Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Шато Месардие – един архитектурен оазис насред перлата Сен Тропе

Раят на богатствата и летните удоволствия Сен Тропе кипи от живот и настроение.  Малките улички изпълнени с ресторанти и магазини, тълпите туристи, които дебнат звездите, луксозните бутици, марината с блестящи яхти, атрактивния плаж Пампилон и…какво ли още не? Зелените хълмове с луксозните вили са сгушени между пинии и палми и над всичко това, на най-високия хълм, стои и „наблюдава“ лятната треска един хотел – Шато Месардие.

Някогашното Шато днес е нежен, луксозен и престижен хотел. Емблема на Сен Тропе и лукса. Потопен в най-красивата средиземноморска градина на Френската Ривиера, облян от жарките лъчи на слънцето, изпълнен със стил и изискан вкус.

Сградата на старото Шато е в центъра на приказната композиция и днес е само рецепция. Около него са пръснати елегантните къщи с апартаменти и всички екстри на хотела. Типичният средиземноморски цвят на сградите, архитектура в стил Сен Тропе, спазена във всеки детайл, богатството на растителни видове придава неповторим лукс и класа. Лазурният басейн, декориран с артистични фигури и детайли е мястото, където се събират звездните гости на хотела.

Дори и да не си гост на Шато Месардие, което всъщност е доста трудно и изисква резервация месеци преди настаняването, задължително трябва да се направи разходка в градините му или да се полюбуваш на красивия залез от терасите му в компанията на изкрящо шампанско.

Дълга е листата на гостите на легендарното Шато. Тук са отсядали най-известните и богати представители на бизнеса, политиката и шоуто при гостуването си в прочутото звездно „село“.

Спокойствието и елитарния стил нареждат Шато Месардие сред най-престижните хотели в Европа и света. И със сигурност – сред най-неповторимите и атмосферни кътчета на Средиземно море.

chateau-messardiere-01 chateau-messardiere-02 chateau-messardiere-03 chateau-messardiere-04 chateau-messardiere-05 chateau-messardiere-06

Вижте още

Плаващ хотел за 11 млн. евро отвори врати в Париж

admin

Най-свежият цвят за стените на всекидневната

leni

Московските блокове „хрушчовки“ отиват в миналото

ivan

Напишете коментар