Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Тази есен на Пловдивския панаир ще има „Галерия имоти“

За първи път  Международният технически панаир ще представя жилищни, промишлени, туристически и бизнес обекти, а също – проекти за тяхното изграждане. „Галерия Имоти“ ще отвори врати на 25 септември, когато в Пловдив започва 73-ото издание на  деловия форум за инвестиционни стоки и технологии.

Галерия Имоти“ дава възможност на агенции и инвестиционни дружества да представят своята дейност пред изложителите и посетителите на Есенния панаир, който е сред най-авторитетните в Югоизточна Европа. Инициативата стартира, за да подкрепим подема в пазара на имоти и да дадем нови маркетингови инструменти на участниците в него, заяви д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив, организатор на най-голямата среща на бизнеса в България.

Според експерти пазарът на недвижимости е много активен и с балансиран ръст, което предсказва траен възходящ тренд поне в следващите три -четири години. Най-търсени са офис площите и курортните имоти. Сериозен ръст има при индустриалните и търговските обекти. Новост е  увеличеното търсене на партньори за съвместни инвестиции в по-големи проекти, като туристически комплекси  и промишлени зони.

Динамичните промени в сектора и потребностите на фирмите са причина да се създаде зоната „Галерия Имоти“. Тя ще бъде част от „Стройтех“, която е една от единадесетте специализирани изложби в рамките на Международния технически панаир в Пловдив.

Очаква се в него да участват водещи компании от близо 40 държави. Те ще демонстрират нови технологии, продукти и услуги в областта на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, машиностроенето, строителството, химическата и минната промишленост, транспорта и автосервизното оборудване, автомобилостроенето. Фирми и научни институти, работещи в над сто бранша, ще се представят  пред посетители от България и Европа, чийто брой през последните години варира около 35-40 хиляди.

Социологическите проучвания показват устойчива тенденция за повишаване на интереса на изложители и посетители към деловия форум. Това е резултат от непрекъснатото обогатяване на неговата програма. И сега участниците ще имат нови възможности за бизнес в Международен панаир Пловдив през последната седмица на месец септември.

Вижте още

Основателят на Алибаба се появи след спекулации месеци наред, че е отвлечен

Още два мола в София ще имат магазини Билла на мястото на Пикадили

ivan

Тол-системата за 200 млн. лева ще е готова да стартира в края на 2018 година

ivan

Напишете коментар