Invest Build Media
Туризъм и Екология

Нова туроператорска услуга улеснява мечтаната ваканция

Съвсем нова услуга в помощ на клиентите заработи преди дни в туроператорския бранш. За тези, които желаят да имат мечтана ваканция у нас или в екзотични страни, но не им достигат средства в момента, туроператорска фирма и банка предлагат целеви кредит. Той се отпуска по желание на клиента от банката, но парите отиват в туроператора, чрез който се резервира и осъществява ваканцията. Кредитът се одобрява до минути, а документите могат да се подават и онлайн.

Преди години в туризма пробваха да въведат подобно кредитиране за ваканция, но системата не заработи според очакванията. Тогава клиентите вземаха кредит уж за ваканция, но харчеха парите за други дейности, включително и за ремонти в къщи.  Така идеята туризма и банките да предложат съвместна услуга в полза на клиента „замръзна“ за 7-8 години. До рестарта с промени през това лято.

От „Сън Сприй Травъл Партнер“ обясниха, че сега  кредитът се тегли през туристическата агенция, която извършва резервацията на почивката и осъществява пътуването и затова парите от банката постъпват директно при тях. Което гарантира както целевото използване на средствата, така и пътуването. Условията са разнообразни и всеки клиент може да избира вариант според възможностите и предпочитанията си. Размерът на кредита е  от 500 до 3000 лева и е за финансиране или дофинансиране на мечтаната почивка.

Има хора, които искат през лятото да посетят точно определен курорт или по-скъпа дестинация, очакват някакви финансови постъпления, но в момента нямат достатъчно налични средства за предплащане, обясняват от туроператорската фирма. Точно за такива случаи кредитът бил много подходящ. За него може да кандидатства всеки с навършени 18 години, независимо от дохода и социалния си статус. Плащането е разсрочено от 3 до 12 месеца, но пък мечтаната ваканция е гарантирана, допълват туроператорите.

Вижте още

Барселона намали разрешения брой за посетители на плажовете

viktoria

В крепостта Лютица откриха печат на византийски военачалник

admin

Бургас създава нова ледена атракция

Напишете коментар