Invest Build Media
Имоти и строителство

Специалисти следят реконструкцията на бул. „Дондуков“ в София

Реконструкцията на бул. „Дондуков“ в София, която се извършва сега, се наблюдава от специалисти и след това може да се осъществи контрол. „А ако има проблеми, може да се наложат санкции, каза днес пред журналисти кметът на София Йорданка Фандъкова в отговор на въпрос за поставянето на паветата по бул. „Дондуков“.

„Реденето на паветата изисква специални умения и компетентности и изпълнителите, по наше настояване, привлякоха най-добрите специалисти и един от най-опитните павьори в годините назад, който твърди, че от екипа, който работи, повечето са негови ученици“, коментира кметът Фандъкова. Тя заяви, че не би се изказала за това как да се редят паветата, тъй като не е експерт в тази област.

Столичният кмет каза, че за ремонта на бул. „Дондуков“ тя ще изисква да се работи в срок и качествено, и „ако това, не се случва, да се налагат съответните санкции“.

За изпълнение на решението на Столичния общински съвет за връщане на паметника на Първи и Шести пехотен полк трябва да се обяви конкурсна процедура и тя се подготвя сега, съобщи кметът Йорданка Фандъкова.

Тя коментира ремонтът на бул. „Дондуков“, след като подписа в Столичната община Споразумение за сътрудничество между доставчиците на социални услуги, гражданските организации и СО.

Вижте още

Фандъкова: Строителството в „Младост“ ще бъде спряно

admin

Три пъти повече пътища ще ремонтират с приходите от тол системата

ivan

Камарата на строителите поиска министерска оставка заради тунел „Железница“

ivan

Напишете коментар