Invest Build Media
Туризъм и Екология

Най-красивите жени и спортисти-шампиони журират Кралица на Бургас 2017

Едва ден остава до финала на най-очаквания конкурс в Бургас – Кралица на Бургас. Вече са ясни и останалите личности от звездното жури, които ще избират най-красивата бургазлийка за 2017 година.

Топ спортиста на България в категория джетски , носителя на балкански, европейски и световни призови места Кристиян Киров за първи път ще влезе в ролята на жури. Компания ще му прави и световния шампион по кикбокс Атанас Божилов. Естествено, няма как в команията на силни мъже, да няма и красиви жени. А тази година организаторите на Кралица на Бургас са поканили най-красивите. Мис България 2016 Габриела Кирова, Мисис България 2015 Стойка Николова, най-красивата баба в страната Мисис Баба Лариса Иванова също ще са част от решаващия екип на конкурса.

Първата сред омъжените жени в морския град Мисис Бургас Надя Недялкова и собственичката на модна агенция Интерсаунд – лицензиант на Мис България Ирина Папазова  дават своя принос в избора на събитието. С нотка тъга и огромен успех зад гърба си на решаващата маса ще седне и миналогодишната победителка  и Вице Мис България Рени Радева, която ще предаде короната на „следващата първа“.

Припомняме, че конкурса Кралица на Бургас 2017 ще се проведе на 27-ми август от 20:00ч. в Летен театър Бургас с вход свободен!

miss-kralica-burgas-atanas-bojilov

miss-kralica-burgas-stoika-nikolova

miss-kralica-burgas-larisa-ivanova

Вижте още

17-годишна стана Кралица на Бургас за 2017 г.

ivan

Шефката на туристическия борд: Слънчев бряг няма да стане семеен курорт

ivan

Роженският събор събра над 280 хиляди посетители

ivan

Напишете коментар