Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

На 1 ноември връчват седмите награди Luxury Property Awards

Луксозни строителства от балканските страни България, Македония, Сърбия, Гърция, Турция и други ще бъдат включени в номинациите за годишните награди Luxury Property Awards 2017. Специалисти и журналисти започнаха да номинират най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна, които ще бъдат включени в годишната церемония на 1 ноември в София, съобщават организаторите.

Конкурсът, организиран за седма поредна година от агенция ВИП Комюникейшън, ще отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско ниво. Организаторите са инициатори и реализатори на луксозните строителни изложения VIP Property, които предизвикаха и международен интерес, както в Европа и Русия, така и в други страни. В журито ще участват строителни специалисти от Италия, Русия, Дубай и Абу Даби, главни редактори и журналисти, с ресор Строителство. Над 40 печатни и електронни медии отразяват събитието, което журналистите определиха като българските строителни Оскари.

Основната цел на церемонията е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България.

Ще бъдат връчени призове в следните категории: Цялостен принос в луксозното строителство и архитектура, Луксозно жилищно строителство, Луксозно обществено строителство, Луксозен морски, планински и градски комплекс, Луксозен СПА Комплекс, Идеен проект, Пространствен дизайн за интериор и екстериор, Мебелен дизайн, Реновирано Строителство, Локация на годината и други. Две нови категории са включени в номинациите – награди за брокери и агенции на недвижими имоти, както персонални призове за архитекти, строители и инвеститори.

Досегашни носители на престижните призове са най-големите строителни компании у нас – Бигла III, БОРД, ФИЛТО С, БАРАЖ Груп, Джи Пи Груп, Трейс Груп, Енергоремонт Холдинг АД, Шарлопов Груп, Перфект Груп, Арт Е Строй, големи и малки общини, Столичните метростанции и др.

Вижте още

Концесията на Летище София ще е най-голямата сделка, осъществявана в България

ivan

Еврокомисията щяла да гарантира защитени паркинги на шофьорите на тирове

ivan

НАСА открива ключова съставка, важна за потенциалния живот на луна на Сатурн

А. Стойковa

Напишете коментар