Invest Build Media
Инвестиции

Връчват първите Годишни награди за Employer Branding на 19 януари

Кои са най-добрите работодатели у нас и най-успешните HR стратегии? Това ще стане известно по време на официална церемония по награждаване на 19 януари 2018 г.

Първите годишни награди на b2b Media за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд са фокусирани върху иновациите в управлението на талантите и новите успешни стратегии в HR. Компаниите в България влязоха в битка за титлата „Успешен работодател”.

Отличията ще бъдат връчени в присъствието на професионалисти, официални гости и жури.

Как служителите усещат позиционирането на бранда на своя работодател е все по-важно и съвсем естествено талантите са все по-критични към успеха или неуспеха на бизнеса, на който са се посветили? Водещите компании осъзнават значението си за привличане и ангажиране на хората. Те знаят, че трябва да осигурят растеж. Те са наясно, че създаването на положителна нагласа сред служителите към марката, за която работят изисква същата степен на фокус, грижа и допълнителни усилия, която отдавна се прилага при ефективното управление на различни утвърдени брандове – продукти или услуги. С нарастването на огромния интерес към брандинга на работодателите в световен мащаб тези награди вече се случват и у нас.

Основните категории в конкурса включват:

Employer Brand Leader of the Year

Награда за лидери в компанията, които успешно са допринесли за връзката между лидерството и изпълнението на HR стратегиите и проектите за привличане и управление на таланти.

Employer Branding PR Campaign

Награда за реализирана кампания, в която чрез средствата на ПР са били постигнати цели за повишаване имиджа на работодателската марка и за привличане и управление на таланти.

Employer Branding Video

Награда за видео, което промотира работодателския бранд или комуникира стратегии и кампании на бизнеса, свързани с постигане на HR целите на компанията.

Employer Branding Innovation

Иновативни подходи, които са дали положителен резултат за изпълнение на стратегиите по отношение налагането на работодателската марка и привличането и задържането на таланти.

Employer Branding Idea

Идея, която ще подпомогне компанията в изпълнението на нейните стратегически HR и employer branding цели. (Възможно е все още да не е реализирана)

Employer Branding Project

Реализирани проекти със стратегически подход към employer branding и с перспектива за успешно привличане, управление и задържане на таланти.

Innovation in Talent Management

Иновативни подходи към управлението на талантите.

Innovation in Talent Education

Иновативни подходи към обучението на талантите.

Employer of the Year

Компания, която е успяла да реализира повече от един проект и е разработил цялостна стратегия за employer branding с перспектива за успешно привличане, управление и задържане на таланти.

HR Strategy of the Year

Награда за HR-стратегии, които определят успешното развитие на компанията в условията на съвременната бизнес среда.

HR Technology of the Year

Награда за технологии, които донасят повече ефективност и осигуряват софтуерни решения за автоматизиране на процесите в контекста на управлението на талантите и успешното администриране.

Вижте още

Чужденците от български произход на трудов договор у нас имат право на пребиваване и без виза

ivan

Little Giant Ladder Systems – лидер в производството на многофункционални стълби

leni

Вицепремиерът Николова посети гимназията по компютърни технологии и системи в Правец

ivan

Напишете коментар