Invest Build Media
Туризъм и Екология

Воля за спорт за деца с увреждания събира звезди в Тутракан

Откритието на „Като две капки вода“ Георги Низамов се присъедини към списъка с популярни личности, които застават зад каузата „Воля за спорт“. Той подготвя специален репертоар от песни и превъплъщения, с които да изненада децата в неравностойно положение. Следващата спирка на националната спортна кампания за хора с увреждания е този четвъртък от 17 часа в местността Крайдунавски парк – град Тутракан.

Събитието се организира от Балканска медийна асоциация и Агенцията за хора с увреждания, с подкрепата на министър-председателя Бойко Борисов и министъра на спорта Красен Кралев.

В разгара на Олимпиадата, разнообразие от спортове са запланувани да се проведат в Тутракан, а най-добрите играчи ще получат купи и медали.

Певицата Пламена, която наскоро разкри в искрено интервю, че е успяла да се пребори с анорексията, също е част от кампанията „Воля за спорт“ и дори обещава да поиграе тенис на маса с децата.

Медийно партньорство на „Вола за спорт“ оказват Нова тв, kmeta.bg, kmetskiizbori.bg, dariknews, netinfo, Bnews, Blife, списание В2В, newsinthecity.bg, sofianews.info, blitz.bg, tradenews.bg, no-comment.bg, gong.bg, yep.bg, vesti.bg, pik.bg, в-к Новинар, в-к 19 минути, в-к Стандарт, ХайЛайф и много други медии, които чувстват съпричастност.

пламена

Вижте още

Очакват повече туристи от балнео и СПА дестинации у нас

ivan

Чрез Airbnb може да наемете нощувка в… затвор

leni

Disneyland в Шанхай отвори врати за посетители след тримесечна пауза

leni

Напишете коментар