Invest Build Media
Туризъм

Хотелска служителка в Слънчев бряг твърди, че е пребита от шефа си

За пореден случай на малтретирана камериерка в хотел в „Слънчев бряг” съобщава Нова телевизия. Този път насилникът не е гост, а самият управител, който е задържан за 24 часа в полицията. Поводът за конфликтът му с камериерката е заплащане от 300 евро – пари, за които жената твърди, че шефът й й дължи. Но вместо заплата, тя получава ритници.

На третия месец след наемането й на работа, Юлия Вавилова пресмята, че трябва да получи още 300 евро от заплатата си. По думите й, от 14 до 22 август е правила неуспешни опити да си ги получи. Всеки път управителят я отпращал с мотив, че баща му държи парите.

В сряда, вместо бащата, в кабинета му камериерката заварва отново сина. Вместо пари обаче, получава обиди, отвръща на тона и бива нападната. Има множество синини, за които е освидетелствана.

„Казах му: „Идвам за парите си”, а той отговори: „Пари няма да получиш, защото не си работила! Марш навън!”. Разкрещя ми се, нарече ме „уличница” и ме изблъска навън. Влачеше ме! Два или три удара ми нанесе! Бях в шок и крещях „Помогнете!” на хората във фоайето”, разказа Юлия пред камерата на телевизията. Жената твърди, че е хапала шефа си в отговор на неговите удари и ритници.

Пак по нейния разказ, намесват се само трима мъже – от персонала на хотела, и то, за да я изведат оттам. Карат я в местността Кошарица и там я оставят. При пътуването не са упражнили насилие. „Когато ме свалиха от колата, прозвуча фраза: „Да беше мислила преди да действаш. Сега ти се размина, но, ако пак дойдеш в хотела, ще е друго”, спомня си Юлия.

Вместо в хотела, жената отива в полицията. Именно оттам я съветват да си извади медицинско. Насилникът е задържан за 24 часа и по случая е образувано досъдебно производство.

Нова телевизия се свърза по телефона със собственика на хотела. При първия разговор той казва, че от екипа научава и иска време, за да се запознае със ситуацията. Повече обаче не вдига телефона си.

„Иска ми се да вярвам, че правдата ще възтържествува, защото свидетелите са от персонала, а те ме предупредиха да мисля преди да действам и, че ще кажат, че аз него съм нападнала”, казва Юлия.

Кадър: Нова телевизия

Вижте още

Гърция предлага големи намаления за туристи през септември

admin

Имението на Принс остава отворено за посетители постоянно

admin

Китайци искат да разглеждат замъка край Равадиново

ivan

Напишете коментар