Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Футболистите от набор 2010 на „Спорт за всички“ записаха трета поредна победа

Възпитаниците на FC Sport For All (ФК „Спорт за всички“) се изправиха срещу Атлетико Артен (втория отбор на ПФК Славия) и го победиха с категоричното – 4:0. Головете за успеха реализираха – два Валентин Иванов (2) и по един Димитър Божанов и Валентин Хаджинедев.

Футболният клуб „Спорт за всички“ е нов, но амбициозен клуб със стремеж да даде възможност на всички деца да покажат таланта си и да намерят своето място за спортуване. Поставили са си за цел да запознаят децата с магията на футбола, да ги подготвят и да помогнат за развитието на вродените им качества и талант, както и за изграждането на характер и манталитет на победители.

„Спорт за всички“ прилага средства, методи и форми на обучение съобразени с възрастовите особености на децата. Развива комплексно физическите, техническите, морално-волевите и интелектуални способности на децата. Екипът се състои от амбициозни професионалисти в сферата на ранното детско развитие в физическата и двигателна култура на децата .

Екипът на ФК „Спорт за всички ” набира деца за представителните отбори на клуба (родени през 2009, 2010, 2011и 2012 години), които участват в първенства и турнири към БФС и извън страната в партньорската мрежа на клуба в Европа. Клубът провежда своите тренировки на СК “Герман”, който разполага със стандартен терен с изкуствено покритие. На децата се предлага и индивидуални тренировки, спортни лагери, летен спортен лагер, организиранo посещение на мачове и др.

Всички треньори в клуба разполагат с UEFA „B“ лиценз, както и специализации в Европейски футболни клубове.

Желаещите да запишат децата си, родени между 2009-2012-та година, могат да го направят на телефон 0882487197 – Димитър Димитров.

Вижте още

Ханделсблат: България не се отказва от сделка с Фолксваген

ivan

3 млн. лева отделя Столичната община за почистване на речни корита и превенция

ivan

Силвия Кацарова, Катя Близнакова, Искрен Пецов ще пеят за спасяване на Александър Невски

leni

Напишете коментар