Invest Build Media
Имоти и строителство

Спряха тока и достъпа до строежа на хотел Маринела

Електрозахранването и достъпът до хотел „Маринела“ в София са ограничени. Дирекцията за национален строителен контрол, съвместно с МВР и Главна инспекция по труда, извърши поредна проверка във връзка с наложената забрана за изпълнение на строителство в хотел „Маринела“ в София, съобщиха от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Със заповед от 16 май на началника на Регионалния отдел „Национален строителен контрол“ надстрояването на едноетажно тяло на хотела бе спряно.

При проверката на 19 август е установено, че към момента не се извършват строителни и монтажни работи, на строежа няма работници и механизация, но той продължава да е захранен с електрическа енергия.

Електрозахранването на обекта е било прекъснато вчера от служители на ЧЕЗ. Електротаблото е запечатано с отличителни знаци на ДНСК. Ограничен е достъпът до строежа, като на подходите са поставени ограничителни ленти на ДНСК.

Миналия месец проверка на ДНСК установи продължаващо неизпълнение на заповедта за спиране на започналото надстрояване на едноетажното тяло на хотел „Маринела София“ в София.

Вижте още

Окончателният завършек на автомагистрала Струма ще дойде след пет години

ivan

Преустройват старото училище в Бояна в детска градина за 1,2 млн. лв.

ivan

Николай Нанков: Магистралният пръстен на страната ще бъде завършен за 5-6 години

ivan

Напишете коментар