Invest Build Media
Туризъм

Ивайловград посрещна състезателите от Колоездачната обиколка на България

Ивайловград за два дни е част от най-голямото колоездачно спортно събитие в страната – 65 –та Международна колоездачна обиколка на България. Южната перла на Родопите е включена като финал и старт на етап в четвъртия ден от обиколката.

Ивайловград имаше удоволствието да посрещне колоездачи от страната и чужбина във вторник следобед. Финалната церемония се състоя пред сградата на общинска администрация Ивайловград.

Класиралите се на призови места в третия етап от Кърджали до Ивайловград са Марко Теккио, Симоне Раванелли и Онур Балкан. Те бяха наградени лично от кмета на община Ивайловград Диана Овчарова. На награждаването присъстваха още  зам.-кмета Красен  Кръстев и председателя на местния парламент Дарина Зафирова.

„Искам да изкажа специални благодарности за община  Ивайловград, където колоната стига за първи път“, каза президентът на Българския колоездачен съюз Евгений Димитров.

В знак на своята благодарност, той връчи и почетен плакет на кмета Диана Овчарова.

Днес в 12,00 часа от сградата на общинска администрация Ивайловград, колоната с колоездачи официално стартира четвъртия етап от Ивайловград до град Елена.

ivailovgrad-02 ivailovgrad-03

Вижте още

Задълбочаването на кризата с кадрите в туризма ще продължи и през 2019 г.

ivan

Министърът на туризма: България може да бъде целогодишна устойчива дестинация

ivan

Никога не сте виждали тези 10 уникални места в България

leni

Напишете коментар