Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

До дни стартира търг за емблематична бизнес сграда в София

Стартира тръжната процедура за една от емблематичните бизнес сгради в София – тази на бившия магазин „Арон“ в кв. „Люлин“ в София.

Имотът с площ от 8 200 кв. м се продава с готов идеен проект за преформатиране в офис сграда клас А. Всички нива са от типа open space, което позволява бързо реорганизиране на пространството за нуждите на бъдещия собственик, без значение дали ще ползва имота за собствени нужди или ще го закупи с инвестиционна цел и ще го отдава под наем.

Проектът предвижда и възможност за разширяване на последния етаж с още 800 кв.м.

На 27 април ще се състои конферентна видео среща между кандидат-купувачи и техни представители и собственика на сградата в Google Meet. В срещата можете да се включите от тук.

Началната цена за имота е 3.5 млн. евро (427евро/кв. м). Гаранцията за участие в търга е 200 хил. евро, а стъпката за наддаване е 50 хил. евро.

Документи за участие могат да се подават до 8 май 2020 г., а на 15 май ще се състои и самият търг пред нотариус. Подробности за процедурата и пълен пакет тръжна документаци можете да видите тук https://www.wpcrent.bg.

Магазинът на някогашната верига магазини за мебели „Арон“ беше построен през 2007 г. по време на тогавашния пик на пазара на имоти.

Видео представяне:

Сградата се намира в непосредствена близост до метростанция „Западен парк“, между два ключови булеварда – „Джавахарлал Неру“ и „Царица Йоана“. В карето между двете пътни артерии се обособява бизнес зона, която е с огромен потенциал за разширяване.

В момента там има функциониращи магазин „Домко“, банка ДСК, няколко нови бизнес сгради, Булвария Холдинг и други компании.

Вижте още

На 31 януари изтича валидността на годишните винетки за 2017 година

ivan

У нас използваме интернет за разговори най-много в целия ЕС

ivan

След две години летящи таксита ще посрещат туристите в Барселона

viktoria

Напишете коментар