Invest Build Media
Туризъм и Екология

В Гърция отварят първия вегански хотел

Първият вегански хотел в Гърция ще отвори врати това лято. Той ще е четири звезди и ще се намира на популярния остров „Миконос“, съобщава TravelDailyNews. Хотелът ще се състои от общо 14 апартамента, които са обзаведени в бохо стил.

С цел да насърчи рециклирането и устойчивите практики, в хотела ще се ползват матраци от естествени материали, слънчеви батерии, магнезиев басейн и система за използване на дъждовна вода.

Храната в ресторанта на хотела ще се приготвя от веганския главен готвч Анджелики Чарами. Менюто ще се състои главно от сурови растителни продукти и ще включва домашен хляб, салати, супи, десерти, веган пица и бургери. Всички хранителни продукти, които ще се предлагат в ресторанта ще бъдат изцяло домашно приготвени и отгледани.

Хотелът няма да бъде насочен само към хората, които са вегани, а „и към всички онези туристи, които търсят здравословен начин на живот по време на ваканцията си“, пише още изданието.

На разположение на всички гости на хотела ще е и СПА център. Като всички продукти, които ще използват за масажите, както и маските са лице ще са изцяло веган, 100% натурални произведени от гръцки етерични масла.

Хотелът ще разполага и с фитнес зала. Ще се предлагат както индивидуални тренировки, така и групови такива. Посетителите ще имат възможност да избират между три пакета – Detox, Energy Boost или Relax, които включват настаняване, специално веганско меню, спа процедури и тренировъчни програми.

Вижте още

2 милиона чужденци щели да дойдат на почивка в България през август

ivan

Отменят се всички полети от и до Гърция на 9, 10, 12 и 13 октомври

admin

Слънчев бряг АД може да бъде прехвърлено към Община Несебър

ivan

Напишете коментар