Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Арт присъствие и минимализъм в интериора

Дизайнът на този малък апартамент е доста семпъл, но в същото време и много докосващ. Постигнато е просторно излъчване, въпреки скромните размери на помещението. Дизайнерът Олег Трофимов е използвал дървени орнаменти от бук и ярко бели декори. Ключовите фигури в схемата за спестяване на място в този апартамент са скритите в стената уреди и мебели. Откриваме скрито място за прибиране на столовете и телевизора, също така и скрит гардероб и дори вградена в стената мивка с огледало.

Друга хитрина, която е използвал дизайнера е прибиращата се масичка в спалнята. Тя попада в ниша в стената и става част от интериора, а когато е нужна се вади за секунди. Подвижните лампи до леглото елиминират до голяма-степен нуждата от нощни шкафчета, а големите картини на стената привличат погледа и създават възвишено чувство за пространство.

Минималистичните мебелите поддържат семплата визия на апартамента, а за под е използван страхотен дървен паркет за всички стаи.

malak-apartament-sgavaemi-mebeli-2malak-apartament-sgavaemi-mebeli-3malak-apartament-sgavaemi-mebeli-4malak-apartament-sgavaemi-mebeli-5malak-apartament-sgavaemi-mebeli-6malak-apartament-sgavaemi-mebeli-7-futuremalak-apartament-sgavaemi-mebeli-8malak-apartament-sgavaemi-mebeli-9malak-apartament-sgavaemi-mebeli-10malak-apartament-sgavaemi-mebeli-11malak-apartament-sgavaemi-mebeli-12

Вижте още

С дарения на пловдивчани възстановиха Чалъковата къща в Стария Пловдив

admin

Съчетание на лукс и класика в апартамент в Киев (СНИМКИ)

leni

Пловдив: Осигурете храна на бездомните животни отдавайки пластмаса

Напишете коментар