Invest Build Media
Туризъм и Екология

Иван Ласкин и Емил Кошлуков: Все пак ходете на море в България

Тези, които имат възможността да има туризъм в България правят така, че да го няма. Това коментира в студиото на „Тази събота” по бТВ актьорът Иван Ласкин по повод спора в социалните мрежи къде е по-доброто място за почивка – у нас или в Гърция.

„Не може чадър и шезлонг да ти струват колкото нощувката. Задължително, ако искаш да имаш проблеми със стомаха, отиди на морето. Ешерихия коли също е турист на българското Черноморие”, отбеляза той.

Ласкин подчерта, че обича страната си и я познава добре: „Не съм „за” отвратителните хотели, чакълирането на плажове, слагането на бариери между тях”.

ТВ водещият Емил Кошлуков изрази мнение, че Черноморието не е опропастено: „Имаше дублажи на всички хотели. Фактът, че има толкова туристи показва, че работи”. По думите му у нас всъщност получаваш чудесно качество за ниската цена, която плащаш.

Според него има конкретна прослойка туристи, която иска курорт като Слънчев бряг и всъщност разликите между него и Марбея не са толкова големи.

Кошлуков подчерта, че е „смешно и несериозно” да се твърди, че българите са се замогнали и затова почиват масово в Гърция (каквато позиция изрази премиерът Бойко Борисов-б.р.) – просто от София до Бяло море се стига по-бързо, отколкото до Черно.

Вижте още

10 филма за пътешественици

leni

Пречат на единната система за туристическа информация чрез жалби

ivan

Нова туристическа директива влезе в действие в Евросъюза от 1 юли

ivan

Напишете коментар