Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Как изглежда новият дом на София Вергара за 26 млн. долара? (СНИМКИ)

София Вергара и съпругът ѝ Джо Манганиело вече имат нов дом. В началото на тази седмица те станаха собственици на впечатляващо имение, чиято стойност възлиза на 26 млн. щатски долара. Сега на двойката ѝ престои да се нанесе в престижния затворен комплекс „Бевърли парк“. До този момент те обитаваха голяма къща, но решиха, че е време за промяна… и то каква, пише dir.bg.

Актьорите със сигурност не играят на дребно. Площта на закупената сграда, издигаща на хълмовете над Бевърли Хилс, е цели 1580 квадратни метра, а целият имот се шири на 7.45 декара земя. Постройката, която е в тоскански стил, е заобиколена от зеленина и предлага спираща дъха панорамна гледка към Града на ангелите, чиито многобройни светлини вечер конкурират обсипаното със звезди небе.

Имението разполага с шест спални, десет бани, масивна кухня с мраморни плотове, фитнес зала, домашно кино и просторна зала за събития. От своя страна приказният двор, през който минава уединена алея с маслинови дръвчета, е оборудван с басейн в средиземноморски стил, каменни фонтани, външна кухня, която е чудесна за приятелски сбирки, и тенис корт.

Сред новите съседи на семейството са легендите на Холивуд – Дензъл Уошингтън, Силвестър Сталоун, Еди Мърфи, Марк Уолбърг, Род Стюарт и др. А имайки предвид, че звездата от „Модерно семейство“ и половинката ѝ често обичат да организират барбекю партита на открито, нищо чудно скоро да видим всички тези имена на едно място, наредени около богата трапеза в новопридобитата градина на Вергара.

До този момент резиденцията, построена през 1999 г., е имала най-малко петима прочути стопани, но онзи, който я е реновирал и пригодил спрямо нуждите си, е професионалният бейзболист Бари Бондс. София и мъжът обаче я купиха от бизнес дамата Даяна Чейн, която първоначално бе обявила цена от 30 млн. долара, но впоследствие се съгласи с предложението им за 26 милиона.

Имотът има още къща за гости и широк паркинг, наред с четири гаража. Една част от втория етаж на сградата, в която вътрешните и външните арки са често явление, е устроена като самостоятелен апартамент с няколко бани и килери, чийто под е с плочки, специално внесени от Италия.

Вижте още

Различни и изключително красиви бани

leni

Как картина за боклука се превръща в шедьовър за 25 млн. долара

А. Стойковa

Къща за случай на развод проектираха в Холандия

admin

Напишете коментар