Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Български архитекти превръщат адвокатските кантори в шедьоври

„Интериорът на адвокатската кантора има стремеж да въплъти тежест и сигурност във всеки един от посетителите си“ .Това казват младите архитекти Пано Козаров и Красимир Капитанов, на които юристи довериха интериора на кантората си.

За да усетят най-добре клиентите и техните желания, арх. Козаров и арх. Капитанов прекарват няколко дни в тяхната компания, като заедно дискутират различни идеи. Така се получава идеална симбиоза.

Представяме ви най-новия архитектурен проект на кантора (на снимките).

“Постигнахме класически стил, подплатен с естествени материали, дърво и камък. Контрастът между цветовете придава строгост и посока. Конферентната зала е интерактивна и контрастира с модернистична преградна стена от стъкло. В строгия класически стил са интегрирани модерни технологични решения, всички контакти и слаботокови инсталации са вградени в пода в подови захранващи кутии. С архитект Красимир Капитанов създадохме истински бизнес уют”, споделя младият архитект Пано Козаров, който е основател на архитектурно студио ЕКАБО.

Тази година той бе и сред призьорите на Националните награди за строителство и инвестиции, като бе високо оценен от международното жури.

 

Вижте още

Ще бъде направено конструктивно обследване на храм-паметника Александър Невски

ivan

В Сингапур: сграда без ъгли

leni

Наградиха датски парк с ислямски архитектурен приз

admin

Напишете коментар