Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Продават къщата, в която е живял филмовият Хари Потър

Ако сте мечтали да живеете в килера под стълбите точно като литературния герой Хари Потър, сега можете да направите това – къщата, използвана във филмите за магьосника, се продава.

Адресът „Привит Драйв №4” е познат на всеки почитател на сагата за Хари Потър. Това е домът на Върнан, Петуния и Дъдли Дърсли – злите чичо, леля и братовчед на Хари. На това място малкият магьосник живее първите си 11 години, след като е оставен като пеленаче на прага на вратата.

Къщата, която е използвана във филмите за Хари Потър, се намира в тихото градче Бракнел на около 40 км от Лондон. Адресът, за жалост, не е „Привит Драйв №4”, а „Пикет Поуст Клоуз №12”, но домът е запазен напълно автентичен на външен вид.

Къщата е доста евтина за мястото, на което се намира, тъй като в Бракнел живеят много известни личности от британския елит като настоящия премиер на Великобритания Тереза Мей, както и родителите на Кейт Мидълтън.

Домът с три спални, голям заден двор и гараж се продава за 620 000 долара, като собствениците предполагат, че цената ще се покачи заради известността на къщата.

Собствениците са запазили и килера под стълбите, където Хари Потър живее като дете.

Вижте още

Луд фен на „Междузвездни войни“ си направи собствен спидер

admin

Супер идеи за декорация на малки балкони

leni

Кашони от телевизори, които се превръщат в мебели

leni

Напишете коментар