Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Как да създадете повече уют в дома си през зимата

През лятото, когато навън е горещо, искаме обстановката в дома ни да е минимално претрупана с предмети и аранжировка. Много хора дори вдигат килимите си, за да намалят горещината в жилището си и да го направят по-прохладно.

През зимата обаче е обратното – търсим уюта, усещането за топлина, водени от желанието си да се сгушим на топло.

Можете да създадете уют в дома си през зимния сезон с няколко прости промени и декорации.

Обновете спалното бельо

Памукът, ленът, коприната и сатенът са чудесни материи за лятото, но за зимата бархетът е просто идеален. Той ще ви създаде необходимия комфорт и ще ви накара да се чувствате меко, удобно и топло, когато се сгушите в леглото. Подберете по- топли цветове, за да се заредите още повече.

Подредете топли пантофи за всички в антрето

Намерете уютни, коледни и топли пантофи за всички от семейството и ги подредете в коридора си. Така всеки, който се прибира вкъщи, ще може да обуе домашната топлина на краката си, да се усмихне и да се сгуши в домашния уют, който сте създали в студените зимни дни и вечери.

Подредете пухкави възглавници, меко одеало върху холната гарнитура

Пухкавите, мъхести и меки декоративни възглавници създават много уют вкъщи. Ако имате мека мебел и в кухнята или трапезарията, можете да ги добавите и там за повече настроение и комфорт.

Купете си свещи- ако обичате ароматни, още по- добре. 

Има много голям избор от свещи- било то дали са ароматни или не. Ако обичате коледните аромати- на канела, ванилия, портокал .. свещи с този аромат са наистина перфектният вариант, за да се чувствате уютно, гледайки ги, докато пиете чаша топъл чай.

И.. докато говорим за чай- изберете си селекция от чайчета, спрямо вашия вкус.

Винаги чаша топла напитка създава настроение и ни помага да се отпуснем. Какво по- хубаво от чаша чай, сгушени в любимата мека завивка? Ако не сте фен на чая, можете да се запасите с горещ шоколад.

Има още много варианти, които биха направили атмосферата в дома ви много уютна. Развихрете въображението си и направете всичко по ваш вкус. 

Вижте още

В дома на Виктория и Дейвид Бекъм има водопади и плуват живи рибки

Отново работи единственият по рода си на Балканите часовник с кукли

leni

„Будилник“ от ново поколение

leni

Напишете коментар