Invest Build Media
Туризъм и Екология

Варна ще бъде домакин на 35-то Европейско първенство по киокушин карате

Варна – домакин на 35-то Европейско първенство по киокушин карате.
На 11 и 12 юни, във Варна, в зала “Владислав“ Черно море, ще се проведе 35-тото Европейско първенство по киокушин карате за мъже и жени на категории, 15-то Европейско първенство за деца, юноши и девойки, 9-то Европейско първенство за ветерани.

Мащабното мероприятие се организира от БКА – ИКО България, с предс

едател световния шампион Шихан Емил Костов, официален представител на Международната карате организация киокушинкайкан за България, и Община Варна, съобщават организаторите за Радио Варна.

До момента заявки за участие са подали над 530 състезатели от 23 държави. Отборът на БКА – ИКО България ще се представи с 90 каратеки от 11 клуба, членове на БКА.

Сред официалните гости на Европейското първенство са: директорът на международния отдел и генерален секретар на Международния комитет на IKO – Шихан Кацухито Горай VIII дан, кметът на Община Варна Иван Портних, Алексей Петров – президент на БНФК, Росалин Росалинов – вице-президент на БНФК, Ивет Горанова – олимпийска шампионка по карате – 2020 г., Ивайло Маринов – олимпийски шампион по бокс – 1988 г.и др.

Вижте още

15 острова, които трябва да посетите

leni

Изиджет ще свърже Варна с Лондон и Берлин през лятото

admin

Москва в пълния си блясък (ВИДЕО)

leni

Напишете коментар