Invest Build Media
Награди

Summer Bright наградите за бизнес и туризъм ще се проведат на 30-метрова яхта през август

Най-ярките летни награди за бизнес и туризъм в България Summer Bright Awards 2022 ще се проведат на 6 август от 18:30 часа на 85-футова яхта на Marina Port Nessebar.

Събитието цели да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната. Наградите ще бъдат разпределени в няколко категории и ще се връчват от представителите на Министерство на икономиката, Министерство на туризма, част от общинските съветници на Община Бургас, бизнес журналисти и медийни партньори.

Главен организатор е Балканска Медийна Асоциация с подкрепата на повече 30 медии. Водещ на церемонията ще бъде Марио Ангелов от Канал 0, а за културната програма ще се погрижи бургаската оперна прима Веси Тодорова.
Те ще бъдат разпределени в 12 основни категории: строителство и архитектура, инвестиции, хотели и заведения, застраховане и осигуряване, иновации; старт-ъп /StartUp/, право, медицина, фитнес и здраве, красота и уелнес, мода, услуги.

Победителите в категориите бяха определени чрез гласуване на 10 журналисти, работещи в ресор „бизнес“ и „туризъм“.

Наградите се връчват за най-голям принос на предприемаческия и туристическия бранш, като целят да се даде гласност на успешните и ефективните бизнес практики, управленски модели, адекватно развитие на човешкия капитал, лични качества и достижения.

Отличените получават признание за добре свършената работа и мотивация за изкачването на нови върхове. А техният пример и тяхната история насърчават и вдъхновяват всички останали, включително стартиращи компании и иновативни брандове.

Вижте още

На бляскава церемонията раздадоха наградите за бизнес и туризъм Spring Bright Awards

Радев призова институциите да намалят бюрократичната тежест върху малкия бизнес

ivan

На яхта в морето раздадоха наградите за бизнес и туризъм Bright Awards

А. Стойковa

Напишете коментар