Invest Build Media
Туризъм и Екология

Бургазлийката Розалина Попова замести Моника Белучи в холивудска продукция, снимана в Созопол

Бургаската красавица Розалина Попова, която бе титулувана за вице Мисис Бургас 2016 г. , се превърна в официалния двойник на холивудската звезда Моника Белучи и дори влезе в ролята й за снимките на една от последните американски продукции. Това се случи по време на снимките на „Memory“, с участието на Лиъм Нийсън и добре познатият от „Железният човек 3“, „Блъдшот“ и „Приказки за лека нощ“ Гай Пиърс. Лентата е на режисьора Мартин Кембъл и се излъчва зад океана от 29 април.

В „Memory“ Нийсън влиза в редиците на ФБР. В последния момент обаче се отложило пристигането на Моника Белучи в Созопол, където тя също трябвало да изиграе няколко сцени. Това наложило за част от снимките на общите планове да бъде използвана дубльорка, която да отговаря на физическите й данни.

Благодарение на Марусия Русева, която е партньор на кастинг агенцията и отговаря за набирането на статистите за снимките в Созопол, проблемът бил решен с откритието в лицето на Розалина Попова. По време на снимките чаровната бургазлийка бил облечена с дрехите на Белучи.

Розалина споделя, че е било изключително изживяване да се докосне до такива големи звезди.  Тя е възхитена от отношението на целия екип към участниците и признава, че въпреки лошите метеорологични условия е било много забавно по време на снимачния процес.

Красивата бургазлийка се радва на чести светски изяви и може да бъде забелязана на котешката пътека сред моделите на  Burgas Summer Festival, който ще се проведе от 20:00 часа в градината на Културен Дом – НХК.

 

Вижте още

Отново огромна опашка на ГКПП ,,Кулата“ към Гърция затруднява движението

viktoria

НСИ: Все повече чужденци избират България за почивката си

ivan

Започна новият фестивал квАРТал

admin

Напишете коментар