Invest Build Media
Туризъм и Екология

МИС СЛИВЕН се завръща след 2-годишно прекъсване

След двегодишно прекъсване заради Ковид обстановката, Сливен отново ще има своята претендентка за короната на Мис България.
Грандиозният спектакъл ще събере гости на града в зала Сливен на 19 октомври от 19:30 часа. Вече започнаха записванията на участнички от град Сливен и цялата околия. След изключителния успех на Мис България Теодора Мудева, която след това спечели и международната титлата Мис Планет в Грузия , лицензиантката на конкурса Мис България Ирина Папазова, избра именно Теодора да проведе кастингите в града. Красавицата, която ще е и част от журито, е родена в Сливен, но от малка живее в Бургас.
„Искрено вярвам, че следващата носителка на престижната корона ще е именно от град Сливен, защото момичетата в града са изключително красиви и артистични“ – каза г-ца Мудева. Всички желаещи да се включат момичета, които са на възраст между 16 и 24 години, с височина над 166 см могат да го направят до 10-ти октомври , като изпратят свои снимки в цял ръст и в близък план, кратка информация за себе си и контакт за обратна връзка на e-mail: miss.sliven@gmail.com или на съобщение във фейсбук страницата на МИС СЛИВЕН.

Вижте още

Красотата на Женевското езеро

leni

400 хил. картички пътуват към почиващи в България туристи

ivan

Телескопът „Хъбъл“ засне водни изпарения на спътника Европа

admin

Напишете коментар