Invest Build Media
Имоти и строителство

Борисов участва в откриването на саниран блок в гр. Смядово

„Радвам се, че хората в Смядово се оказаха разумни и не се подведоха на лъжите, изричани срещу нас във връзка с програмата за саниране“. Това написа в личния си профил във фейсбук Бойко Борисов.

И продължи: „Затова и ще живеят в обновени жилищни сгради. Би трябвало всички политически партии да подкрепят активно програмата за саниране, защото в ремонтираните блокове живеят хора с най-различни политически пристрастия. Това са пари, които отиват пряко за българските семейства.

В града има 13 панелни жилищни сгради, построени през периода 1980-1982 г. При стартиране на програмата за саниране общината бе една от първите в страната, които подаде документи за сключване на договори за целево финансиране за 6 жилищни сгради. Към настоящия момент вече има санирани 4 блока, а в други два се изпълняват строително-монтажни дейности. В началото на годината общината подаде заявления за финансиране и на останалите 7 сгради, като по този начин ще се постигне 100% саниране на старите панелни блокове в Смядово“.

borisov-smyadovo-saniran-blok-02

 

Вижте още

Стартира строителството на третия лъч на метрото откъм Овча купел

ivan

Един от най големите комплекси в Средиземноморието се строи от Гърция

leni

Нова сцена в София Тех Парк строят за фестивала Webit

ivan

Напишете коментар