Invest Build Media
Архитектура и Дизайн Бизнес и Инвестиции

Електрическа революция във Варна: Нови електробуси вече в движение

Новите електробуси във Варна вече се движат по две линии на градския транспорт, но предизвикателства във въвеждането на цялата флота са свързани с недоставените контролно-разпределителни устройства.

Градът разполага с 60 нови електрически автобуса, които временно се съхраняват и периодично се зареждат, за да запазят батериите си в оптимално състояние. Този процес се извършва на временни зарядни станции, но въвеждането на цялата флота в работен режим изисква инсталацията на контролно-разпределителни устройства.

Николай Антонов, ръководител на Градския транспорт на Варна, посочва, че въвеждането на новите автобуси се извършва поетапно, като се местят билетните системи от старите към новите превозни средства. Той уточнява, че временни електрозахранвания от различни трафопостове ще бъдат изградени, докато се изпращат контролно-разпределителните устройства от Германия.

В близките дни се очаква пристигането на тези устройства, като градските власти вземат мерки за осигуряване на допълнителни зарядни станции до изграждането на цялостната мрежа.

Вижте още

Стайни растения, които е подходящо да отглеждаме според Фън шуй

viktoria

Тропическа гора ще има в бъдещ небостъргач в Дубай

admin

Най-богатите хора в Русия за 2020

leni

Напишете коментар