Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Стояна Нацева с приз „МЕНТОР НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО“

Стойностното признание за Стояна Нацева като Ментор на Десетилетието подчертава изключителния й принос в областта на личностното и бизнес развитие. Нейната „Академия Щастлив Живот“ беше отличена с почетния приз за Топ Бранд в обученията за последните десет години.

На 26 ноември се проведе бляскава церемония в Националния дворец на културата, където бяха връчени Наградите на десетилетието в областта на модата, шоу и бизнес. Сред прочутите имена, които бяха удостоени, бяха Иван Тенев, Кристина Димитрова, Искрен Пецов и други известни личности от света на изкуствата, модата и бизнеса.

Госпожа Стояна Нацева бе отличена с почетния приз „Ментор на Десетилетието“, а нейната инициатива, „Академия Щастлив Живот“, събра признание като Компания на Десетилетието в категорията Топ Бранд за Обучение в Личностно и Бизнес Развитие. Главният коуч на академията, Жени Маркова, бе удостоена с приза „Мастър Коуч на Десетилетието“.

Само след пет години от своето създаване, „Академия Щастлив Живот“ успя да обучи стотици хиляди души чрез над 50 уникални авторски коучинг програми, фокусирани върху личностно и бизнес развитие (https://happylifeacademy.eu/course-category/predstoyasthi-obucheniya/).

Госпожа Нацева беше удостоена с множество национални и международни награди, сред които титлата „Писател и Будител за 2022 и 2023“. Като автор на 12 бестселъра (https://happylifeacademy.eu/produkt-kategoriya/knigi/), тя продължава да освобождава потенциала си, като вдъхва читателите както в България, така и в чужбина. През декември 2023 г., Стояна Нацева ще представи своята нова книга „Аз съм всемогъщ.“

Мисията на Академия „Щастлив Живот“ е да подпомага своите клиенти в развитието на техния потенциал в областта на личностното развитие, самочувствието, кариерата, щастливите отношения и самореализацията в различни сфери. Компанията беше отличена като най-успешна в България в сектор „Образование“ през 2023 г. и в сектор „Обучение в Личностно и Бизнес Развитие“ през 2022 г. Курсовете в академията са преминали през над 100 000 души, а безплатните обучения събират милиони гледания (https://www.youtube.com/watch?v=E7tqetI3pNM).

Вижте още

След 84-годишна история: Olypmus продава фотографския си бизнес

leni

Икономическият министър: България е атрактивна дестинация за инвестиции в производството

ivan

Държавните имоти вече ще са с наеми по пазарни цени

leni

Напишете коментар