Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Откривайки тайните на космоса: НАСА представя първото настолно ролево приключение

На сайта на НАСА беше публикувано приключение за настолна ролева игра с заглавие „Изгубената вселена“.

„Приключенци от цял свят, подгответе своите герои и любимите настолни ролеви системи, защото пред вас се разкрива ново приключение!

На фона на град Алдастрон на планета Ексларис се развива загадъчна история. Изследователите, посветили се на изследването на космоса, изчезват един по един, а космическият телескоп „Хъбъл“ изчезва от времевата лента. Само една отвъжна група приключенци може да разгадае тайната на изчезването. Ще се справите ли с това предизвикателство?

Това приключение е предназначено за група от 4-7 герои с висок опит и умения на нива 7-10 в настолните ролеви игри и може да бъде лесно адаптирано към предпочитаната от вас система.

Първото настолно ролево приключение на НАСА ви предизвиква да се изправите срещу класически злодей, като едновременно прилагате и развивате научни познания, докато се справяте с предизвикателства и се впускате в увлекателна мисия за разширяване на познанията си за вселената. За да започнете разследването си на планета Ексларис, свалете игралните материали и се подгответе за експедицията си.“

Ако имате въпроси относно приключението, можете да се обърнете към Клер Андреоли и Роб Гарнър в Службата за комуникации в Центъра за космически полети „Годард“ на НАСА. Играчи и водещи, които искат да споделят своите впечатления, могат да използват хаштага #НАСАНРИ (#NASATTRPG) в социалните мрежи.

Играта разкрива нови хоризонти на една от планетите, които се смятат за свободно плаващи в междузвездния простор, без да обикалят около звезда – нещо, което рядко се среща в ролевите игри.

Вижте още

Изкуствено оскъпени имоти бавят продажбите на жилища в София

admin

Шефът на КЕВР: Цената на петрола може да оскъпи природния газ у нас

ivan

НАП: Окончателните данъци от доходи в чужбина се декларират до 30 април

ivan

Напишете коментар