Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Димо Дренчев: Стига вече безгласни кукли в Европарламента, нужни са родолюбци, които милеят за България

Структурите на „Възраждане“ в област Перник започнаха номинации за евродепутати, които да бъдат предложени от региона и изпратени към националното ръководство на политическата организация.

„Водени сме от принципа България да има свои представители в Европейския парламент, които да не бъдат безгласни кукли, взимащи огромни заплати, както досега, а активно да участват в дебатите за бъдещето на Европа, твърдо отстоявайки българския национален интерес. Българите имаме възможност да си помогнем сами и да променим ситуацията в страната ни като излезем и гласуваме на  избори на 9 юни.  Нашите кандидати трябва да бъдат експерти, които активно да участват в дебатите в Европейския парламент по важни за страната ни въпроси, да отстояват националните ни интереси и да поставят конкретните  интереси на националната общност пред абстрактните такива на глобалния либерализъм. Ние българите сме част от Европа с нашата национална идентичност  и български ценности – християнството,  традиционното семейство – основна единица на обществото.“, каза народният представител и координатор на област Перник Димо Дренчев на среща с граждани.

Депутатите, изпратени в Европарламента от „Възраждане“ трябва да отговарят на три основни критерия – да бъдат български родолюбци, т.е. хора, които да поставят българския национален интерес над всичко и да защитават интересите на българските граждани и на хората, които са ги пратили в Европейския парламент; второ – да бъдат открити демократични политици, хора, които да не се страхуват от прекия контакт със своите избиратели и с гражданите и да защитават най-важното право, което всеки един от нас трябва да защитава – правото ни на глас, правото ни на мнение в Европейския парламент; трето условие e, че трябва да са професионалисти, хора, които да могат да защитават и експертни позиции, защото все пак в Европейския парламент има дебати, които касаят изключително сериозни проблеми на всяка една европейска държава.

„До този момент изпратените от България евродепутати не се справяха добре с това да защитават  интересите на България. Нашите евродепутати трябва да разчупят образа на брюкселските бюрократи и да водят активна политика единствено и само отстоявайки интереса на българските граждани, защото само към тях е насочена нашата лоялност, а не към чужди влияния.“, каза още Димо Дренчев пред събралото се множество.

Вижте още

85% от висшистите у нас намират работа веднага след завършване

ivan

Ето как да защитим кожата си и да се насладим на лятото

А. Стойковa

Ползваме тол системата пробно от 16 август

ivan

Напишете коментар