Invest Build Media
Любопитно Туризъм и Екология

Вбесена пътничка се разходи чисто гола на летище

Кадри, разпространявани в интернет, показват как разярена пътничка преминава гола през летищна проверка в знак на протест. 

Виетнамската туристка Нгуен Туиртанг, на 34 г., приключила почивката си във Филипините и пристигнала на международното летище „Ниной Акино“ в Манила на 9 юни, когато властите я уведомили, че има проблем с визата ѝ, тоест, че е просрочила престоя си.

Тя отказала да плати глобата и избягала в женската тоалетна. Няколко минути по-късно се появила както майка я е родила, съобщава „Сън“.

Жената спокойно преминала през проверката за сигурност и се приближила до гишетата за имиграционни въпроси, а обърканият персонал на летището не знаел как да се държи.

„Тя трябваше да лети до Сайгон, но имаше проблем с визата. Тя отиде до тоалетната и излезе без дрехи. Не знам защо го направи“, разказа полицай от терминала.

Охранителите я спрели, дали ѝ дрехи, храна и напитки, за да се успокои. Била раздразнителна, защото говорела само виетнамски и не можела да се разбере със служителите.

Нгуен била прегледана от лекари и в крайна сметка я пуснали да се качи на полет за Ханой на следващата сутрин, след като въпросът с глобата бил уреден.

Летището „Ниной Акино“ беше определено от приложението Bounce за най-лошото летище за бизнес класа в света за 2022 г. Тази година то беше класирано на 4-то място като най-лошото летище за бизнес класа в Азия от британския сайт Business Financing.

Вижте още

Временно спряха да издават разрешителни за частни ресторанти в Хавана

admin

В Девин се открива образователна работилница за бъдещи рибари

Николина Ангелкова: Трябва да дадем концесиите на плажовете още сега

admin

Напишете коментар