Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции Любопитно Награди Туризъм и Екология

Политическият и юридическия свят ще награждават Био компании

Над 20 био и натурални компании ще бъдат наградени на специална церемония в четвъртък от 19 часа на сцена на езерото Ариана.  Статуетките ще бъдат връчени от народни представители, общински съветници, адвокати, нотариуси и журналисти.

Организаторите от Балканска Медийна Асоциация обещават да заведат гостите на истинско  средиземноморско приключение, в което ще се включи латино богът на танците Раул Торес.

Събитието има за цел да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите био/натурални компании и марки в страната. Наградите ще бъдат разпределени в няколко категории – храни и напитки, козметика, здраве, технологии, търговия, каузи и други.

Церемонията ще открият малките певчески таланти от детска вокална група „Палави ноти“, а водеща на церемонията ще бъде лицето на БНТ1 Йоанна Драгнева

Наградите се връчват за най-голям принос в био/натуралните технологии, предприемачески дух и ефективни бизнес практики, кръгова икономика, управленски модели, включително и в развитието на човешкия капитал, личните качества и постижения.

Отличените компании и личности получават признание за постигнати успехи и мотивация за изкачването на нови върхове. А техният пример и тяхната история насърчават и вдъхновяват всички останали, включително стартиращи компании и иновативни брандове.

Генерален медиен партньор на събитието е Българското Национално Радио, също така –  телевизиите България 24, Евроком, Код Хелт и Код Фешън, Канал 3 и предаването ВИП ПАС,  вестниците Стандарт, Труд,  Телеграф и Марица, онлайн медиите pik.bg, епицентър бг, blitz.bg, Столица.бг, bnews.bg, дромомания.бг, blife.bgsofiainfo.bgtemida.tvinvestbuid.eu, информационна агенция Крос, ХайЛайф Медия Груп и инженер Пламен Колев.

Вижте още

Чужди туристи в Бургас лъжат, че са ограбени, полицията ги прибра

ivan

„Висящото езеро“ и Фарьорските острови

leni

Втора градинка с рози, вдъхновена от България, цъфти в Лондон

Напишете коментар