Invest Build Media
Туризъм и Екология

Първият 3d мапинг ресторант у нас отваря врати в Пловдив

Първият ресторант у нас с 3D мапинг ще отвори врати за пловдивчани и гостите на града следващата седмица. Комплексът е собственост на българската фирма „Хорека Пловдив“, съобщи вестник „Марица“.

Атракционно-тематичният ресторант се намира на главната улица срещу фонтана с пеликаните пред Община Пловдив. Красивата сградата е построена през 1923 г. и е паметник на културата с изключително атрактивна архитектура, залите са изключително просторни, завършени елегантно, с 6-метрови тавани с богата орнаментика. Напълно възстановена е  скулптурата на титана Атлас, гордо приведен към главната улица на върха на западната фасада на сградата и крепящ  с обновени сили света на раменете си.

За първи път в България фирма „Хорека Пловдив“ ЕООД осъществява проект за перманентна инсталация на 3D мапинг, признат от международни специалисти в тази област. Това не е първата инвестиция на фирмата под тепетата. От няколко месеца пловдивчани се радват на неповторимата атмосфера в ресторант-градина „Le Petit Paris“ на улица „Младежка“ 28.  Край 7-метрова Айфелова кула там се съчетават духът на Франция и вкусът на традиционната българска кухня, а мястото вече е любимо на много пловдивчани.

За втория си проект от  „Хорека Пловдив“ ЕООД се подготвят  отново да впечатлят своите клиенти. На втория етаж на ресторант Атлас е представена същността на проекта 3D мапинг. 6-метровите стени оживяват чрез живописните, артистични анимации, пълзящи по извивките на архитектурните орнаменти на залата. Клиентите ще могат да видят пламтящ огън, изгарящ стените до пълното им разрушаване, или прилив на гигантска вълна от океана. Атмосферата ще е наситена с приключенски, исторически и тематични емоции и картини.

На този етаж гостите на ресторант „Атлас“ ще се срещнат с античната история на Пловдив. Чрез върховите технологични постижения на дигиталната ера посетителите ще почувстват истинско тържество на сетивата, съчетаващо в себе си едно незабравимо изживяване и възможностите за кулинарна хармония на богатите вкусове на българската и класическата европейска кухня.

Вижте още

Направиха онлайн регистър на паметниците в София

admin

Два открити лифта на Витоша вече работят и през лютото

ivan

Кои са най-добрите плажове за 2020г. според класацията на TripAdvisor

leni

Напишете коментар