Invest Build Media
Туризъм и Екология

Гурме пуканки ще продава Скарлет Йохансон в Париж

Холивудската актриса Скарлет Йохансон открива заведение за пуканки в гастрономическата столица на света – Париж. То обаче няма да предлага пуканките в обичайния им вид, а под формата на екзотични гурме ястия, които самата Йохансон възнамерява да поднася на клиентите си.

Пред АФП говорителят на звездата от „Изгубени в превода” дори издаде, че по време на откриването на заведението в събота тя ще предложи на ентусиастите и пуканки с трюфели, пармезан и градински чай. А ако и останалите сладки и солени предложения в менюто се котират добре, Йохансон се надява да отвори заведения и другаде.

Екстравагантната идея е плод на въображението не само на Йохансон, която е върл почитател на пуканките, но и на съпруга й Ромен Дориак. За да реализира мечтата си, двойката се е обърнала към известния нюйоркски шеф-готвач Уил Хоровитц, който е помогнал за изготвянето на екстраординерните рецепти. Всички те ще се приготвят на място, като сред тях, например, са пуканки с морска сол и зехтин, както и с ягоди и сметана.

Таймингът на звездата не може да бъде по-добър. В момента във френската столица се наблюдава тенденцията към популяризиране на американската кухня и близо 70% от ресторантите включват елементи от нея в менюто си, показва скорошно изследване.

Вижте още

БЧК: Няма недостиг на водни спасители, плащат им 500-1500 лева

ivan

През септември- на морето работят по- малко спасители

viktoria

Въпреки потопа нашенците са първа писта на Халкидики

ivan

Напишете коментар