Invest Build Media
Туризъм и Екология

Промени на движението в столицата в изборния ден

От 00.00 ч. днес до отпадане на необходимостта се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства на паркинга при вход „А3“ и прилежащите територии на НДК, съобщават от Столичната община.

От 8.00 ч. днес до отпадане на необходимостта се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в проявите, на бул. „Витоша“ между бул. „Пенчо Славейков“ и бул. „Патриарх Евтимий“; ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ между бул. „Патриарх Евтимий“ и бул. „България“; бул. „Патриарх Евтимий“ между ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ и бул. „Витоша“; на паркинга на кръстовището на ул. „Баба Неделя“ и бул. „Витоша“; ул. „Д-р Христо Стамболски“ между бул. „Витоша“ и ул. „Баба Неделя“; ул. „Баба Неделя“ между ул. „Д-р Христо Стамболски“ и паркинга при НДК.

От 19.00 ч. днес до приключване на проявите се ограничава движението на пътни превозни средства, с изключение на колите на масов градски транспорт, по бул. „Витоша“ между бул. „Патриарх Евтимий“ и бул. „Пенчо Славейков“; по ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ между бул. „Патриарх Евтимий“ и бул. „България“.

От 8.00 ч. днес до приключване на транспортирането на изборните материали се забраняват престоят и паркирането

по бул. „Шипченски проход“ между ул. „Акад. Людмил Стоянов“ и ул. „Александър Жендов“; по бул. „Асен Йорданов“ между Площад на авиацията и бул. „Шипченски проход“, съобщават от Столичната община.

От 20.00 ч. днес до приключване на транспортирането на изборните материали се ограничава движението на пътни превозни средства, с изключение на колите на масовия градски транспорт, по бул. „Шипченски проход“ между ул. „Акад. Людмил Стоянов“ и ул. „Александър Жендов“; по бул. „Асен Йорданов“ между Площад на авиацията и бул. „Шипченски проход“.

От 7.00 ч. днес до приключване на транспортирането и предаването в ЦИК на изборните книжа се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. „Кн. Александър Първи“ между ул. „Московска“ и бул. „Цар Освободител“.

От 7.00 ч. днес до приключване на транспортирането и предаването в ЦИК на изборните книжа се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. „Кн. Александър Първи“ между ул. „Московска“ и бул. „Цар Освободител“.

Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява постове за контрол и регулиране на движението.

Вижте още

Отвориха имението на Принс за посетители

admin

Банско е сигурна и безопасна туристическа дестинация, смята министър Мариана Николова

Тапа от коли се е образувала на ГКПП Кулата за Гърция

viktoria

Напишете коментар