Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Джони Деп продава имение за над 55 милиона долара във Франция

Около 2 седмици, след като обяви за продажба малък дворец във Венеция ($12 млн.), Джони Деп извади на пазара още един свой имот в Европа, този път във Франция, съобщи Си Ен Ен.

Имението, което се продава сега, е край Сен Тропе и исканата за него сума е 55,5 милиона долара. Купено е от Деп през 2001 г., доста преди брака му с Амбър Хърд. Точно с нея се развежда в момента актьорът, като поводът са обвиненията й към него за тормоз и бой. Публичният скандал е на път да опразни доста джоба на Джони и вероятно това е причината за разпродаването на имоти.

Собствеността му край Сен Тропе е разположена на площ от 15 хектара и е на 25 км от града. Летището на Ница е само на половин час път. Всъщност имението е съставено от десетки постройки и мнозина го оприличават на малко село. Общата жилищна площ е около 10 000 кв. м. Главната сграда е с площ от 400 кв. м и в нея има 5 спални и три и половина бани.

Сред останалите сгради са къщи за гости, ресторант, параклис, къща за персонала, гараж и др. Откритите площи включват цветна и зеленчукова градина, лозя, маслинови дръвчета, басейн с бар, зона за игри и парк за скейтборд.

В последните 15 години Деп е инвестирал в ремонти 10 милиона долара. Актьорът бе обявил имението за продажба през юни миналата година за 25,3 милиона долара, но месец по-късно свали обявата. Интерес обаче имаше и оттогава цената се вдигна двойно.

Вижте още

Испанските градини – наслада за окото и душата

leni

Умуват обновяване на исторически квартал в София

ivan

Глоба от 30 000 лв. за собствениците на изгорелите тютюневи складове в Пловдив

admin

Напишете коментар