Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Откриха нов Сънсет аквапарк в Поморие

Сънсет Аквапарк е най-новият и атрактивен комплекс за водни забавления, разположен в началото на Поморие.

Той отвори врати в петък за първите си посетители и предоставя възможност за избор между различни зони за развлечение: 32 модерни водни пързалки с разнообразни функции и степен на трудност, детски зони с многобройни атракции и място за игра, зелени площи за плаж и релаксация. Това информира Община Поморие.

Най-новият воден свят у нас е съизмерим по брой на съоръженията атракциите сред и най-големите подобни съоръжения в Европа, твърдят от общината.

Сънсет аквапарк се простира на площ от 25 000 кв. м и е само на 150 метра от хотелски комплекс.

В него са двете най-дълги пързалки на Балканския полуостров, всяка по 150 метра. Общата дължина на всички атракциони е над 1120 метра.

Аквапаркът предоставя възможност за избор между различни зони за развлечение. 9 екстремни пързалки са притегателно място за любителите на високия адреналин, а останалите 23 пързалки са с различна степен на трудност .

Съоръженията са от най-модерен тип, осигуряващи сигурност и надеждност.

Пързалките са проектирани и произведени от ARIHANT, най-утвърдената и доказана в световен мащаб фирма, изградила близо 400 аквапаркове с над 15 000 инсталации.

За най-малките е изключителната по рода си водна игрална система Multipurpose Water Play System, съчетаваща 6 платформи, където децата ще могат да се отдадат на забавни игри и веселия.

В парка има и многофункционална сцена, където аниматори и артисти представят всекидневно различни шоу програми, занимателни игри за малки и големи.

Вижте още

Софийска вода влага 5 млн. лева в нови проекти

ivan

Системи за контрол на достъпа Hörmann: Мобилна преграда за блокиране достъпа на превозни средства OktaBlock

leni

Архитекти построиха свой дом от 15 тона отпадъци

admin

Напишете коментар