Invest Build Media
Туризъм и Екология

Самоходни плаващи къщи осигуряват бягство от тълпата

Група от партньори ентусиасти и специалисти в областта на строенето на плавателни съдове, ротационно леене на пластмаси и  строители на модерни и с фин дизайн дървени къщи създадохме иновативни самоходни плаващи къщи които се изработват по най-новите технологии и стандарти в тази област познати до сега.

Къщите осигуряват такъв модерен лайфстайл и комфорт какъвто може да бъде осигурен от всяка къщичка на мечтите на сушата сред природата. Комбинацията между моторна яхта и къща-лодка дава изключителните възможности да избягаш от напрегнатия градски живот сред планините от бетон.

Технологията им е толкова адаптивна, че според потребностите на клиента и броя на обитателите си те могат да бъдат изпълнени от семпли модели до ултрамодерни варианти  с различни големини и съответно оборудвани с навигационна техника , мебели и SPA аксесоари .

В момента на „док“ са първите самоходни плаващи къщи, които в средата/края на лято2016 ще плават в яз. Студен Кладенец – малък каравано-катамаран 9м Х 2.5 м преносим с колесар и самоходна плаваща къща тримаран с размери 14.5 м Х 5 м и двете съоръжения с комфортна жилищна надстройка и горна слънчева палуба с красиви тенти …

Вижте още

Хотелиерите планират намаляване на цените предвид по- ниския брой на туристи

viktoria

Министърът на туризма хвана три незаконни заведения на плаж „Кабакум“

ivan

Лекарски препоръки за любителите на пътешествия

leni

Напишете коментар