Invest Build Media
Туризъм и Екология

Никол Кидман вече е рекламно лице на турския туризъм

Холивудската актриса Никол Кидман рекламира турския туризъм в Германия и Русия, като целта на кампанията е да съживи сектора, преживял тежка година на фона на серия атентати и опит за преврат, съобщават турските медии, цитирани от БТА. Германските читатели вече попадат на образа на носителкатата но „Оскар“ в реклами, публикувани във вестниците „Велт“ и „Велт компакт“, уточнява турският в. „Дейли сабах“.

В Русия кампанията тръгва днес, като Кидман ще се появи на страниците на вестник „Правда“. Като част от популяризирането на туризма, актрисата дава и интервюта за турсия телевизии. Пред „Хабертюрк“, на въпрос, къде би желала да отиде на почивка в Турция, Никол Кидман казва: „Очаквате да кажа Истанбул, но грешите. Ние имаме обща история, така че най-много бих искала да видя Галиполи“.

С думите си Кидман, която е от австралийски произход, напомни за ролята на Австралия в битката при Галиполи през Първата световна война. Годишнината от тази битка, завършила с победа на турските войски срещу силите на Антантата, е основна дата в историята на Австралия.

Рекламната кампания с участието на Кидман идва след като през януари стана известно, че американският актьор Морган Фрийман участва в реклама на националния авиопревозвач на Турция „Търкиш еърлайнс“.

Вижте още

Български граждани ще мога да влизат в Турция с лична карта

След две години летящи таксита ще посрещат туристите в Барселона

viktoria

Единственият подземен музей в България

leni

Напишете коментар