Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Годишна конференция на b2b Media обсъжда умните градове

Годишната конференция на b2b Media обединява визионерите и търси новите решения, които ще са част от ежедневието ни утре.

Основите теми на събитието, което ще се проведе на 24 октомври 2017 в Дома на Европа са: Интелигентните градове и умните идеи – бъдещето на градската среда, преминаване към дигиталната реалност в сградите, домовете, транспорта, цифровизация в ежедневието.

Редица утвърдени специалисти в сферата и млади предприемачи с визия ще представят своите виждания, технологични разработки и решения.

В различни сектори ще се представят иновативни решения в сферата на смарт градовете, интелигентната икономика и “зелената” градска среда.

Бизнес събитието събира утвърдени специалисти и млади преприемачи с иновативни решения за градската среда, сградите и домовете. Запазете своето място с безплатна регистрация на: http://conference.b2bmedia.bg

Партньори на форума са Българска асоциация на архитектите и инженерите – консултанти, Камара на архитектите в България, Българскa фасилити мениджмънт асоциация, Българската асоциация по водите, Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, БДВО, БАПРА, Агенции 3con и H2H, Publics.bg, EspressoNews, Manifesto.bg.

За организаторите:

b2b Media

b2bmedia.bg – под този бранд е познатият и вече натрупал популярност информационен сайт за бизнес новини. Той обединява целият поток от новини на български език, както и много на английски език в икономическата сфера. Дневно на портала се акумулират над 800 новини – на български, английски и руски език, което е уникално по обем съдържание и с над 120 източника. Новини в реално време за борсовите индекси, котировките на петрола, прогноза за времето. Информацията е огромна по отношение на бизнес сферата и предлага на едно място всичко, което се търси и намира в Интернет пространството.

b2b newsletter е седмичният електронен бюлетин с подбрани актуални новини и полезна информация, който се разпространява до общо 120 000 е-mail абонати.

Manifesto.bg – специалният проект на медийната група със селектрирани бизнес и корпоративни анализи, предприемачество, start–up новини, бизнес събития от България и света.

Събития:

b2b Media организира всеки месец информационни събития – дискусии, конференции и конкурси. Сред най-популярните са:

Национален конкурс „Най-зелените компании в България“

Годишните награди за бизнес и иновации на b2b Media

Международната конференция „Smart buildings, smart cities, smart economy“

NEXT DIFI – форум за дигитални финанси и иновации в банковия сектор

Sky stars – Годишни награди за авиационната и травъл индустрии

Digital Health and Medical Innovation Forum и др.

Вижте още

Цените на парно, топла вода и ток остават непроменени до края на юни

ivan

София също се сдоби с положителна перспектива от Стандард енд Пуърс

ivan

Нова по-защитена банкнота от 50 лв. влиза в обращение от ноември

ivan

Напишете коментар