Invest Build Media
Туризъм и Екология

Швейцария предлага по-ниски цени за студенти, които учат Туризъм

Не отлагайте своето бъдеще, започнете своето образование още сега! Превърнете негативната ситуация около световната пандемия във ваше преимущество. Възползвайте се от възможността да започнете по-рано и на много по-достъпна цена, като стартирате своята бакалавърска програма в Швейцарската образователна група още през месец юли!

Швейцарската образователна група инвестира в бъдещето на своята общност, предлагайки преференциални такси за обучение на кандидат-студентите, които имат интерес да се развиват в областта на хотелиерския бизнес, мениджмънт и туризъм. От преференциалните цени ще могат да се възползват кандидатите, които стартират първи семестър през месец юли 2020! Същият ще се проведе ОНЛАЙН! Студентите ще могат да запазят тези преференциални условия не само за първия семестър, а до самия край на бакалавърската програма, която ще продължи през октомври на място в кампусите на колежите в Швейцария.

Преференциалните условия важат за бакалавърските програми на Cesar Ritz Colleges в Bouveret и Hotel Institute Montreux с възможност за специализация в една от следните областите: „Финанси“„Човешки ресурси“ или „Мениджмънт на луксозни стоки“.

Успешно завършилите кандидати получават две дипломи – швейцарска диплома и американска от Washington State University или Northwood University, в зависимост от избраната програма.

Повече за Швейцарската образователна група и преференциалните възможности за обучение ще научите на 21 май от 18:30, когато ще се проведе онлайн семинар с водещ Горан Йорданов – Мениджър „Маркетинг и развитие“ на Swiss Education Group (SEG) за Източна Европа, който освен представител на колежите е и техен възпитаник. Уебинарът ще се проведе на български език!

Може да се запишете ТУК:

Вижте още

Мис и Мисис България ще избират Мис Черноморец на плажа

ivan

Учени от БАН готвят дигитална кулинарна езикова карта на България

ivan

Половината хотели в страната свалят цените

leni

Напишете коментар