Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Някои неща, които е по-добре да изхвърлите от дома си

Домът на всеки човек е мястото, в което се чувства най-сигурен, спокоен и защитен. Важно е този малък свят, който сами създаваме, да бъде максимално доближаващ се до нашите критерии за уют и чистота.

В това отношение няма правила или тенденции, които строго трябва да се спазват и следят. Всичко е въпрос на личен вкус и усещане. Важно е обаче да се освободим от някои неща, които са ни крайно ненужни вече. Съществува дори поверие, че всичко старо и счупено в дома трупа негативна енергия, която се отразява на живота ни.

Това обаче е за хората, които вярват в това. Ето няколко идеи за вещите, които вероятно просто си стоят в шкафовете, а вие не се сещате или забелязвате дори. Запретнете ръкави, това чистене на дома ще ви отнеме не повече от 30 до 40 минути. Може да си пуснете музика, за да се настроите и да свършите всичко с танцова стъпка и песен на уста.

Стари кърпи и хавлии с петна. Грозни и изхабени от използване. Най-добре е да ги изхвърлите, ако не ги пазите за парцали, които понякога влизат в чудесна употреба, когато правите един или друг ремонт.

Счупени или пукнати чаши, чинии. Всички имаме поне по няколко пукнати чаши, но нека бъдем реалисти, няма реална причина да ги държим вкъщи. Заемат излишно пространство в шкафа.

Стари дрехи, по които има петна или дупки. Ако просто не ви стават, но са в добро състояние, най-добре ги дарете или оставете в контейнер за дрехи и обувки. В някои градове вече има такива и са чудесен вариант да се освободите от ненужните дрехи.

Излишни декорации и сувенири. Всеки човек пази нещо сантиментално, но има и други декорации, които са ни ненужни, трупат прах и отново… пространство.

Вижте още

Първият златен хотел в света бе открит в Ханой (СНИМКИ)

Безконтактните врати на бъдещето

leni

Фотографка разкрива загадъчната красота на изоставените сгради

admin

Напишете коментар