Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции Туризъм и Екология

Наемът на каравана или кемпер през лятото- до 250 лв. на вечер

Докато големите хотелски комплекси имат трудности, може би предвид притесненията и страховете на туристите от среща с много хора на едно място,  през лятото се забелязва истински бум при наемането на кемпери и каравани.

Наемането е страхотен вариант за хората, които желаят да почиват без близки съседи, а сравнително луксозните и снабдени с всичко необходимо кемпери могат да се намерят на цени от 150 до 250 лв. за денонощие.

Те са подходящи за четирима и цената не е толкова висока в сравнение с хотелските услуги.

Томина Колева, която професионално се занимава с отдаването и продажбата на кемпери и каравани, е категорична в предимствата им. С кемпер можете да обиколите повече различни места, докато караваните са по-широки.

„Ако наемате кемпер, отидете и го вижте на живо първо. Разпитайте за абсолютно всичко, което ще ви е необходимо да използвате в него – как се изключва бойлерът, как се включва климатикът, как да се спре газовата инсталация“, съветва тя.

Отстъпките стават по-големи, ако наемете кемпера за по-дълго. Прочетете обаче внимателно условията по договора. Обикновено се иска депозит от 1000 лева, който ще ви бъде върнат, ако върнете кемпера в добър вид.

За сравнение, употребяван качествен кемпер струва около 30 000 лв., а новите са и по-скъпи.

Източник: pariteni.bg

Вижте още

Зоопаркът във Виена отпразнува раждането на женска панда

admin

МРРБ ще осигурява повече достъпни жилища за млади семейства

ivan

Стартира процедура по заличаване на 21 туроператора от Националния туристически регистър

ivan

Напишете коментар