Invest Build Media
Туризъм и Екология

Руските туроператори отлагат пътуванията за България и през месец август

Туристическите пътувания до България, Гърция, Индия и други страни, с които Русия все още не е възстановила въздушния трафик, се отлагат със същите параметри и без допълнително заплащане за по-късна дата, съобщава Tourprom.

Списъкът на дестинациите включва също Виетнам, Мароко, Кипър, Тунис, Испания, ОАЕ, Хърватия, Шри Ланка и Черна гора.

Туроператорите предлагат на руснаците да разсрочат пътуванията със същите основни параметри и без допълнително заплащане.

Броят на нощувките, градът на отпътуване, хотелът и настаняването се запазват. Офертата може да бъде използвана от пътници с пакетни турове, които е трябвало да летят с чартърни полети до 18-те дестинации. Вакациите на руснаците за страната ни се отменяха масово и през юли.

Преди дни стана ясно, че Русия възстановява въздушния си трафик с три държави – Турция, Великобритания и Танзания.

От туристическия сайт пишат, че новината за откриването на Турция предизвика прилив на голям интерес сред руските туристи.

Затова туроператорите побързаха да публикуват и предложат най-добрите цени за турове до Турция в най-луксозните хотели, като се вижда, че през август ще са значително с по- ниски цени и достъпни за всекиго.

Работата по разширяването на посоките, за които Русия ще отвори границите си, обаче продължава. Водят се преговори с 30 държави, но все още не се знае окончателното решение на ЕС, което се очаква до дни.

Вижте още

400 хил. картички пътуват към почиващи в България туристи

ivan

Карането на ски скъпо, хотелите евтини в зимните курорти у нас

admin

Повече поляци и унгарци на почивка у нас, по-малко британци и французи

admin

Напишете коментар