Invest Build Media
Туризъм и Екология

Руските туроператори отлагат пътуванията за България и през месец август

Туристическите пътувания до България, Гърция, Индия и други страни, с които Русия все още не е възстановила въздушния трафик, се отлагат със същите параметри и без допълнително заплащане за по-късна дата, съобщава Tourprom.

Списъкът на дестинациите включва също Виетнам, Мароко, Кипър, Тунис, Испания, ОАЕ, Хърватия, Шри Ланка и Черна гора.

Туроператорите предлагат на руснаците да разсрочат пътуванията със същите основни параметри и без допълнително заплащане.

Броят на нощувките, градът на отпътуване, хотелът и настаняването се запазват. Офертата може да бъде използвана от пътници с пакетни турове, които е трябвало да летят с чартърни полети до 18-те дестинации. Вакациите на руснаците за страната ни се отменяха масово и през юли.

Преди дни стана ясно, че Русия възстановява въздушния си трафик с три държави – Турция, Великобритания и Танзания.

От туристическия сайт пишат, че новината за откриването на Турция предизвика прилив на голям интерес сред руските туристи.

Затова туроператорите побързаха да публикуват и предложат най-добрите цени за турове до Турция в най-луксозните хотели, като се вижда, че през август ще са значително с по- ниски цени и достъпни за всекиго.

Работата по разширяването на посоките, за които Русия ще отвори границите си, обаче продължава. Водят се преговори с 30 държави, но все още не се знае окончателното решение на ЕС, което се очаква до дни.

Вижте още

Българите могат да посещават без виза 168 държави

ivan

Вбесена пътничка се разходи чисто гола на летище

leni

България предлага единна европейска стратегия за енергийна ефективност в туризма

ivan

Напишете коментар